Beheer van beeld- en geluidscollecties in Helmond

Structuur in uw archief

Het kaf van het koren scheiden in uw archief met documenten, beeld- en geluidscollecties. Ziet u het zelf niet zitten? Draag de zorg met gemak over aan Archiefondersteuning Benelux. Sluit een onderhoudsabonnement af en u heeft er geen omkijken meer naar.

Veiligheid, helderheid en structuur. AoB formuleert uw archiefbeleid, stelt onderhoudsplannen op en voert deze uit. Met een onderhoudsabonnement bent u jaarlijks verzekerd van een vast aantal uren archiefbeheer door de gediplomeerde archivarissen van Archiefondersteuning Benelux. Houd zo uw archief gestructureerd en efficiënt.

archief mappen

Wat houdt een onderhoudsabonnement in?

U bepaalt zelf het aantal werkuren van AoB per abonnementsjaar. Aan de hand van uw budget en de tarieven van AoB komen wij samen tot een overeenkomst. Onderhoud uw archief met één of meer gediplomeerde archivarissen en/of een junior medewerker. Bepaal zelf voor welke projecten of werkzaamheden u AoB wilt inzetten. U heeft één aanspreekpunt dat uw archief, beeld- en geluidscollecties zowel materieel als inhoudelijk beheert.

overzicht papieren archieven

Uw voordelen op een rijtje: 

  • Continuïteit in het archiefbeheer. Regelmatig tot uw beschikking.
  • Deskundige, gediplomeerde archivarissen van AoB. 
  • Flexibele inzet: van archiefbeleid, depotbeheer en inventarisatie tot dienstverlening en inspectie. 
  • Abonnementstarieven zijn voordeliger dan tarieven voor incidentele opdrachten. U betaalt minder naarmate u meer werkuren afneemt bij AoB. 
  • Eén aanspreekpunt die uw archief beheert.


Wilt u het hele jaar structuur? Neem direct contact op met AoB in Helmond. Maak vandaag nog gebruik van de voordelen.