Voor uw archiefklussen in Helmond

Het gezicht achter uw archiefondersteuning

U heeft vanaf de offerte tot de oplevering te maken met dezelfde gezichten. AoB wil bewust klein blijven om u de benodigde aandacht te kunnen geven. U bent verzekerd van 30 jaar archiefkennis en ervaring. Sanne Vonk en Jeroen van der Heijden vormen sinds 1 januari 2004 het duo in archiefondersteuning.

Sanne Vonk heeft ruim 10 jaar ervaring als medewerker van de afdeling Beeld en Geluid van het Rotterdams- en het Helmonds Gemeentearchief. Daarnaast was ze jarenlang beheerder van een gemeentelijke expositiezaal en educatief medewerker bij het gemeentemuseum in Helmond. Ze is een echte expert op het gebied van archiefklussen. Haar specialiteiten: het beheren en toegankelijk maken van beeld- en geluidscollecties en het organiseren en samenstellen van tentoonstellingen, historische presentaties en publicaties.

Jeroen van der Heijden heeft ruim 30 jaar ervaring met inspectie en het verkrijgen van overheids- en particuliere archieven. Daarnaast was hij rayonmanager en adjunct-directeur van een archiefbewerkingsbureau. Zijn specialiteiten: aansturing, ordening en duidelijk advies.

Onze partner, uw voordeel

AoB heeft geen personeel in dienst voor de archiefklussen. Wel is AoB een samenwerkingsverband aangegaan met een ander bedrijf om te assisteren bij materiële verzorging van archieven. Bent u benieuwd naar deze samenwerking? Neem direct contact op met AoB in Helmond.


Hulp nodig bij archiefbeheer?

Neem direct contact op